full screen background image

Focuri de armă şi 12.499 de pachete cu ţigări confiscate, la Brodina

tigari Straja      În această noapte, în jurul orei 02.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina, jud. Suceava, pe timpul executării unei misiuni de supraveghere şi control a frontierei de stat, au observat un grup de persoane care se deplasa dinspre linia de frontieră către interiorul ţării (zona localităţii Straja), transportând mai multe colete voluminoase.

În momentul în care bărbaţii au observat echipajul poliţiei de frontieră, au abandonat coletele şi au încercat să fugă.

Deoarece aceştia nu s-au supus somaţiilor prin voce, poliţiştii de frontieră au executat, conform procedurilor legale, un  foc de armă, în plan vertical.

Persoanele în cauză au ignorat somaţiile şi, profitând de întuneric şi de terenul împădurit, s-au dispersat în direcţii diferite.

În zona respectivă, poliţiştii de frontieră au descoperit 5 colete voluminoase ce conţineau 12.499 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 119.400 de lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii de frontieră, fiind informate şi autorităţile de frontieră ucrainene, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

comments

comments
Leave a Reply

avatar