full screen background image

“Joacă golf şi câştigă pe loc”, la Shopping City Suceava

Golf_CityLight_FBPost     Vara aceasta, la Shopping City Suceava distracţia şi cumpărăturile se măsoară în premii.

În fiecare vineri, sâmbătă şi duminică din perioada 12 iulie – 11 august 2013, în cadrul campaniei “Joacă golf şi câştigă pe loc”, clienţii au şansa de a câştiga instant, premii răcoritoare şi invitaţii la film.

În mod distractiv, pentru a-şi alege premiul dorit, cumpărătorii trebuie să trimită o minge de golf, cu ajutorul unei crose, într-un spaţiu special amenajat.

Astfel, zilele toride vor deveni mai suportabile pentru norocoşii câştigători ai partidelor de golf care vor putea să-şi potolească setea cu premii răcoritoare, constând în krushers, îngheţată şi limonadă. În plus, invitaţiile la film puse în joc, vor face vacanţa câştigătorilor mai distractivă, oferindu-le şansa de a viziona cele mai noi producţii în format 3D.

Pentru a putea participa la campanie, clienţii trebuie să se prezinte la Info Point-ul amenajat în faţa magazinului Leonardo, din incinta Shopping City Suceava, cu un bon de casă în valoare de minimum 200 de lei.

De asemenea, magazinele din Shopping City Suceava au pregătit reduceri de până la 70% la o gamă largă de produse potrivite pentru sezonul estival.

Astfel, New Yorker, Secuiana, Fox, House of Art şi Takko Fashion vă aşteaptă cu reduceri de până la -70%, Leonardo – 50%, Plafar – 50 % discount la al doilea produs cumpărat, Deichmann – 50 %, Moda Miss – 50 %, Dovani – 50%, Otter – 50%, Raison D`Etre – 50%, Benvenuti – 55%, Bobo Shop – 50%, Flanco – 20%,  Alexandria Librării – 2+1 gratuit la cele mai frumoase cărţi, B&B Collection – parfumuri şi produse cosmetice cu reduceri de până la 50%, iar produse din cristal şi sticlă cristalină vor putea fi cumpărate de la magazinul Villarte cu reducere de până la 20%.

comments

comments




Leave a Reply

avatar