full screen background image

Echipa de handbal CSU Suceava, amendată cu 4000 de euro

handbalsuceava     Federaţia Europeană de Handbal a decis să amendeze clubul “Universitatea” Suceava cu suma de 4.000 de euro, ca urmare a incidentelor provocate de un suporter român la finalul meciului din semifinale Cupei Challenge, cu “Handball Esch”, disputat în Luxemburg.

În fapt, un român a intrat pe terenul de joc, a lovit unul dintre arbitri şi a bruscat delegatul EHF, se arată în comunicatul emis de Federaţia Europeană.

Gazdele luxemburgheze au primit, la rândul lor, o amendă de 2.500 de euro, din cauza faptului că nu au asigurat menţinerea ordinii, siguranţei şi securităţii la finalul partidei.

Conducătorii suceveni au trimis o scrisoare către forul european, în care au menţionat că suporterul nu făcea parte din grupul fanilor care au facut deplasarea, alături de Universitatea, la Esch.

“Clubul nostru a transmis o scrisoare, către Federaţia Europeană, în care se menţionează că suporterul care i-a agresat pe oficialii partidei din Luxemburg nu făcea parte din delegaţia care a venit de la Suceava. Fanul a fost identificat şi este un cetăţean român care domiciliază de şase ani în Anglia. S-a specificat, deci, faptul că echipa noastră nu are nicio legatură cu incidentul respectiv şi nici cu persoana în cauză, care este direct răspunzatoare pentru gestul său şi trebuie să suporte consecinţele” a precizat managerul echipei sucevene, Petru Ghervan.

comments

comments




Leave a Reply

avatar