full screen background image

A treia fabrică Weber din România a fost inaugurată, azi, la Stroieşti

weber 1     Weber, divizia de mortare a celui mai important jucător de pe piaţa de construcţii, Saint – Gobain Constructions Products România, parte a grupului francez Saint – Gobain, va produce, începând din 9 iulie şi la Stroieşti, în apropiere de municipiul Suceava, mortare uscate şi va avea o linie profesională de colorare a tencuielilor decorative.

Noua unitate are o capacitate de producţie de 100.000 de tone anual şi va deservi, pentru început, judeţele din nordul Moldovei.

Investiţia depăşeşte 7 milioane de euro.

“După anul 2012, an în care am reuşit o reaşezare a politicii noastre comerciale şi recâştigarea poziţiei în piaţă, am decis că este momentul să facem un pas menit să contribuie la consolidarea noastră pe piaţă”, a declarat Mircea Popescu, Manager General în cadrul Saint – Gobain Constructions Products România, Weber Business Unit.

“Proximitatea faţă de client este una din direcţiile strategice majore ale Saint – Gobain Weber. Prin fabrica de la Stroieşti dorim să fim cât mai aproape de clienţii noştri din Moldova, facilitând accesul acestora la soluţiile, produsele şi serviciile noastre. Prin diminuarea costurilor de transport, respectăm angajamentul Saint – Gobain Weber de a fi responsabil faţă de mediul înconjurător.”, a mai spus Mircea Popescu.

La inaugurarea de astăzi au participat şi oficialităţi ale judeţului, printre care prefectul Sucevei, Florin Sinescu, şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor.

Saint – Gobain Construction Products România – Weber Business Unit face parte din grupul francez Saint – Gobain, cel mai mare producător mondial de materiale de construcții. Weber deține, în România, alte două unități de producție a mortarelor uscate și adezivilor. De asemenea, mai operează șase centre de colorare a tencuielilor decorative. Compania a anunțat recent o creștere cu 10% a afacerilor din 2012, față de nivelului lui 2011. Pentru anul în curs echipa managerială estimează o menținere a trendului ascendent și preconizează o creștere a vânzărilor cu alte 10 procente.

comments

comments




Leave a Reply

avatar