full screen background image

Un șofer din Salcea, dispărut cu marfă de 200.000 de euro, în Germania

tir     Poliţia comunală Şcheia, a fost sesizată de C. Vasile, administrator la o societate comercială,  cu privire la faptul că din data de 4 iulie, ora 13.34, nu mai cunoaște date cu privire la Ș. Vasile, de  27 de an,i din oraşul  Salcea,  șofer în cadrul societății și care, aflându-se în cursă în Germania, a dispărut abandonând autovehiculul pe care-l conducea.

În urma verificărilor efectuate, s-au constatat că  Ș. Vasile este angajat ca șofer la societatea în cauză din data de 16 mai 2013 .

În data de 18 mai, acesta a preluat din Olanda, de la Rotterdam, o autoutilitară aparținând societății la care este angajat.

Din acel moment, acesta a efectuat mai multe curse de transport bunuri în  Europa, iar în data de 4 iulie, ora 09.07, a plecat cu autoutilitara, la care a atașat o remorcă încărcată cu paleți conținând sârmă de cupru în greutate de 24.956 de kg, cu destinația Koln, Germania .

Pe parcursul traseului, cel în cauză a efectuat mai multe opriri.

După ultima oprire, ansamblul auto s-a deplasat la o adresă din Germania, unde, la ora 13.34, Ș. Vasile a raportat telefonic, dispecerului societății, o problemă la mașină .

Întrucât cel în cauză nu a mai comunicat cu dispeceratul, în data de 4 iulie, la ora 16.00, la adresa unde se afla ansamblul auto a ajuns un angajat al societății, care a raportat faptul că lipsește atât Ș. Vasile, cât și marfa pe care acesta o transporta, fiind recuperate capul de  tractor și remorca .

Reprezentanții societății la care este angajat  au luat legătura cu firma căreia aparținea marfa, care ar fi anunțat despre incident autoritățile din Belgia, Olanda și Germania, marfa fiind asigurată .

Valoarea estimată pentru marfa dispărută ar fi de aproximativ 200.000 de euro.

comments

comments




Leave a Reply

avatar