full screen background image

Tânără fără permis, a intrat cu maşina într-un gard

accident     În urma continuării cercetărilor în cauza privind evenimentul sesizat pe 2 iulie, prin care G. Dumitru, din comuna Horodnic de Sus, a reclamat faptul că un autoturism i-a distrus gardul locuinței, polițiștii au reușit identificarea conducătorului autoturismului implicat ca fiind B. Ancuța, de 22 de ani, din comuna Arbore.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției, s-a constatat faptul că aceasta nu figurează ca posesoare de permis de conducere.

Fiind audiată, B. Ancuța a recunoscut faptul că a condus autoturismul pe D.C. “Barc” al comunei Horodnic de Sus, deși nu posedă permis de conducere, iar, în dreptul locuinței lui G. Dumitru, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă și a distrus un gard, după care a solicitat sprijinul unor cetățeni, a scos autoturismul avariat din șanț și a plecat de la fața locului, fără a anunța poliția despre accident.

G. Dumitru nu are nici o pretenție și nu a formulat plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană  care nu posedă permis de conducere” și “părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident  produs ca urmare a unei infracțiuni fără încuviințarea poliției”, urmând a fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar