full screen background image

Amenzi de peste 4.500 de lei pentru defecţiuni tehnice ale autovehiculelor

RAR sv     Ieri, 3 iulie, polițiștii Serviciului Rutier împreună cu specialişti din cadrul R.A.R. Suceava au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru reducerea riscului de victimizare prin accidente rutiere produse pe fondul defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată sub 3,5 tone aflate în circulaţie pe DN 17 Ilişeşti, cu următoarele rezultate:

– total sancţiuni aplicate – 19, în valoare de 4.560 de lei;

– permise de conducere reţinute – 2;

– certificate de înmatriculare retrase – 8, toate pentru defecţiuni tehnice.

Exemple:

M. Codrin, de 48 de ani, din municipiul Suceava, a condus auto, pe D.N. 17, în localitatea Ilişeşti, având defecţiuni tehnice grave la sistemul de frânare şi mecanismul de direcţie, defecţiuni tehnice la sistemul de iluminare şi lipsă elemente de caroserie.
A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere şi certificatul de înmatriculare.

U. Ionuţ, de 32 de ani, din Suceava, a condus auto, pe D.N. 17, în localitatea Ilişeşti, având o concentraţie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.
A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere.

P. Neculai, de 32 de ani, din comuna Valea Moldovei, a condus auto având defecţiuni la sistemul de iluminare şi anvelope uzate peste limita legală admisă de lege.
A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut certificatul de înmatriculare.

F. Vasile, de 47 de ani, din comuna Valea Moldovei, a condus auto care tracta o remorcă pe D.N. 17, în localitatea Ilişeşti, având defecţiuni la sistemul de iluminare şi anvelope uzate peste limita legală admisă de lege atât la autoturism, cât şi la remorcă.
A fost sancţionat contravenţional şi i s-au reţinut ambele certificate de înmatriculare.

comments

comments




Leave a Reply

avatar