full screen background image

Pink a lansat “True Love” feat. Lily Allen (Cooper)

Pink     “Nimic nu îmi poate frânge inima ca dragostea adevărată”, spune Pink în versurile piesei ”True Love“. Single-ul este cel de-al patrulea extras de pe albumul “The Truth About Love“, ce a debutat pe prima poziţie în topul Billboard.

Pentru această piesă Pink a colaborat cu Lily Allen, al cărei nume deşi s-a schimbat după căsătorie în Lily Cooper, rămâne prezent în media în forma iniţială în care publicul a ajuns să o cunoască. Videoclipul melodiei este dinamic şi plin de culoare, personalitatea energică a artistei putând fi observată în diverse ipostaze: în concert, la cabina de machiaj sau pe bicicletă, alături de soţul său, Carey Hart, şi fiica sa de 2 ani, Willow.
Single-ul “True Love” pare a fi dedicat soţului său, Carey Hart, versurile vorbind despre contradicţiile emoţionale ce intervin în cadrul unei relaţii. Deşi Pink nu a putut să-şi dedice foarte mult timp pentru filmări, artista fiind în plin turneu mondial, secvenţele rezultate transmit o energia contagioasă, similară celei din single-ul “Get The Party Started”. Dacă atunci versurile erau despre petreceri cu prietenii, acum Pink mărturiseşte că a găsit iubirea adevărată, în clip fiind ipostaziat portretul familiei fericite. Maturizarea însă nu aduce nicio schimbare în temperamentul specific Pink, chiar şi în postura de mămică artista scoţând la iveală latura sa neîmblânzită. În clip apare şi Lily Allen (Cooper), intervanţia sa fiind însă foarte scurtă.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar