full screen background image

Andra a primit Discul de Platină pentru albumul “Inevitabil va fi bine”

Andra     Andra a primit recent Discul de Platină pentru vânzări de peste 10.000 de unităţi ale albumului “Inevitabil va fi bine“. Materialul discografic este cel de-al 15-lea al artistei şi a fost lansat în urmă cu o lună împreună cu MediaPro Music.
“Sunt extrem de bucuroasă că am reuşit să primesc discul de platină după un timp atât de scurt de la lansare. Este un album în care am pus mult suflet, un album pe care pur şi simplu îl iubesc! Mulţumesc din inimă tuturor celor care l-au cumpărat, fanilor mei, casei de discuri pentru colaborarea excelentă în cei şase ani, familiei şi celor apropiaţi”, a declarat Andra.

Noul album aduce fanilor 12 piese originale şi două remixuri, printre care şi hiturile “Abelia”, “Something New”, “Telephone” sau “What About Us”. “Inevitabil va fi bine” conţine şi câteva featuring-uri inedite, cu VUNK, Marcel Pavel si What’s Up. Noul material discografic marchează şase ani de colaborare între Andra şi MediaPro Music. În plus, această distincţie nu este prima de acest fel din cariera Andrei, ea primind mai multe discuri de aur, platină şi diamant până în prezent.

comments

comments




Leave a Reply

avatar