full screen background image

Ameninţat cu cuţitul, după ce maşina i-a fost lovită de un şofer fără permis

cutit     I.P.J. Suceava a fost sesizat, prin “S.N.U.A.U. 112”, despre faptul că, pe raza comunei Marginea, pe D.C. “La Moldovan”, a avut loc o tamponare, iar conducător auto a părăsit locul accidentului.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că pe 29 iunie, în jurul orei 16.00, M. Mărioara, de 31 de ani, din comuna Sucevița, deși cunoștea faptul că nu deține permis de conducere, i-a încredințat lui F. Claudiu, în vârstă de 22 de ani, din comuna Arbore, autoturismul, pentru a se deplasa la domiciliu.

În jurul orei 23.25, în timp ce F. Claudiu conducea autoturismul pe D.C. “La Moldovan”, a acroșat autoturismul condus de M. Mihai, din comuna Marginea.

După ce a avariat cele două autoturisme, F. Claudiu a ieșit din autoturism, având în mână un cuțit pentru a-l intimida pe celălalt conducător auto, însă, având în vedere că la fața locului a mai sosit un martor, a aruncat cuțitul în autoturism, după care a fugit într-o direcție necunoscută, abandonându-și în autoturism și telefonul mobil.

În cauză s-a întocmit dosar penal, F. Claudiu fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”,  “părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție” și “port fără drept al cuțitului”.

M. Mărioara este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “încredințarea cu știință a unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar