full screen background image

Gospodării şi drumuri inudate, la Vatra Moldoviţei şi Molid (foto)

inund 1     Militarii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Bucovina” al judeţului Suceava au intervenit, în cursul zilei de ieri, pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteo periculoase.

Detaşamentele de pompieri Câmpulung Moldovenesc şi Suceava şi Garda de intervenţie Gura Humorului, au intervenit pentru evacuarea apei care a inundat 20 de gospodării din comuna Vatra Moldoviţei (două case şi 11 anexe în Vatra Moldoviţei; cinci case şi două anexe în satul Ciumârna).

Grupa operativă a inspectoratului, condusă de colonelul Dan Hoffman, şi Detaşamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit în localitatea Molid, unde în urma ploilor şi aluviunilor scurse de pe versanţi, a fost inundat DN17 şi calea ferată din zonă, pe o lungime de aproximativ 50 de metri.

Pompierii, alături de jandarmi şi lucrători ai Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă cu utilaje, au înlăturat aluviunile şi materialele lemnoase aduse de ape.
DN17 a fost redat circulaţiei după o oră, pe un singur sens de mers, iar după aproximativ două ore (în jurul orei 20), după ce pompierii au spălat carosabilul, s-a putut circula pe ambele sensuri.

Tot atunci s-a deschis şi circulaţia pe calea ferată.

inund 2inund 3inund 4inund 5inund 6inund 7

comments

comments




Leave a Reply

avatar