full screen background image

Șoferiță grav rănită după ce nu a acordat prioritate

accident rutier     Ieri dimineață, în jurul orei 08.51, în afara municipiului Fălticeni, I. Maria, de 44 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea autoturismul pe strada ”Plutonier Ghiniță” din municipiul Fălticeni, la intersecția cu D.N. 2 E și D.J. 209 H, a pătruns în intersecție, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de P. Emil, de 29 de ani, din municipiul Suceava, care se deplasa regulamentar pe D.N. 2 E.

După impact, autoturismul condus de I. Maria a fost aruncat în afara părții carosabile, în partea stângă, în șanț şi a distrus 5 metri de gard ce îngrădește proprietatea unui cetățean.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto I. Maria şi uşoară a pasagerelor din autoturism, I. Cătălina, de 48 de ani, şi I. Ioana, de 23 de ani, ambele din municipiul Suceava.

Conducătorul auto P. Emil a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

I. Maria nu a fost testată cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate, însă i s-au recoltat probe biologice de sânge la spital în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar