full screen background image

Bătut cu bâta și pumnii de către un mecanic beat

bataie1     Secţia de Poliţie Burdujeni a fost sesizată de M. Mihai, de 51 de ani, din municipiul Suceava, despre faptul că, în ziua precedentă, în timp ce se afla la serviciu, a avut un conflict cu N. Cătălin, de 30 de ani, localnic, în urma căruia acesta l-a agresat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că petentul este angajat în cadrul unei societăți comerciale, pe funcţia de mecanic auto, iar în dimineaţa zilei de 20 iunie, ora 07.30, s-a prezentat la serviciu sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt pentru care N. Cătălin, soţul administratorului societăţii, l-a trimis acasă.

M. Mihai a refuzat să plece, între cei doi a avut loc un schimb de cuvinte vulgare, în urma căruia N. Cătălin l-a lovit cu o bâtă şi cu pumnii pe reclamant.

Din certificatul medico-legal eliberat de Serviciul de Medicină Legală Suceava, rezultă că reclamantului M. Mihai i-au fost acordate 11-13 zile îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar