full screen background image

Suspect de viol arestat, la Calafindeşti

IM000672.JPG     Ieri, în jurul orei 15.10, Postul de poliție Calafindești a fost sesizat de R. Ileana, de 26 de ani, din localitate, despre faptul că a fost victima unei infracțiuni de viol.

Echipa operativă deplasată la fața locului a stabilit că, în jurul orei 13.00, în timp ce traversa o livadă, R. Ileana s-a întâlnit cu B. Florin, de 29 de ani, din comuna Grămești, care i-a propus să întrețină relații sexuale, după care i-a rupt pantalonii și a violat-o.

Suspectul a fost identificat și audiat de polițiști, B. Florin declarând faptul că a întreținut raport sexual consimțit cu R. Ileana, aceasta agățându-și pantalonii într-un lăstar, fapt ce ar explica ruptura.

Victima a fost examinată medico-legal, concluziile preliminarii stabilind că R. Ileana “prezintă multiple leziuni de violență care s-au putut produce prin lovire cu corpuri dure și prin zgâriere care pot data din 18.06.2013 și pentru care necesită  6-7 zile îngrijiri medicale de la producere; aspectul morfologic și dispoziția topografică a leziunilor pledează pentru posibilitatea producerii lor în condițiile unui raport sexual și a constrângerii fizice și opoziției”.

În cauză s-a început urmărirea penală împotriva lui B. Florin, fiind reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar în 19 iunie urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Suspectul a fost introdus în  arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar