full screen background image

Mandate de arestare puse în executare de poliţişti

arestat     Mai multe mandate de arestare au fost puse, ieri, în executare, de poliţiştii suceveni.

Astfel, a fost încarcerat, în arestul I.P.J. Suceava, B. Bogdan, de 25 de ani, împotriva căruia Judecătoria Suceava, a emis mandatul de executare a pedepsei pe 17 iunie, prin care a fost condamnat 3 ani şi 3 luni închisoare pentru săvârşirea de  infracţiuni la regimul rutier.

Având în vedere mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Gura Humorului, privind pe R. Victor, de 35 de ani, din oraşul Gura Humorului, condamnat la 6 luni închisoare pentru infracţiuni la regimul rutier, poliţiştii din cadrul compartimentului de investigaţii criminale al Poliţiei Oraşului Gura Humorului, au procedat la identificarea condamnatului şi introducerea în arestul I.P.J. Suceava.

În urma continuării cercetărilor efectuate de polițiști cu privire la învinuitul G. Neculai, față de care la 17 iunie s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore,  acesta a fost prezentat la Judecătoria Vatra Dornei, care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, pentru comiterea  infracțiunii de tâlhărie. Inculpatul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

A fost pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii din 18 iunie, emis de Judecătoria Suceava, privind pe P. Petru, de 54 de ani, din municipiul Suceava, condamnat la 3 ani închisoare pentru infracţiuni la regimul codului rutier. Cel în cauză a fost identificat pe raza municipiului Suceava, cartier Iţcani, reţinut şi încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

În urma continuării cercetărilor în cauza privind agresiunea comisă în seara zilei de 11 iunie, pe raza satului Capu Codrului, comuna Păltinoasa, asupra lui S. Ioan şi S. Florin, inculpaţii S. Petruţ, C. Iliuţă şi C. Gabriel au fost prezentaţi Judecătoriei Gura Humorului care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 29 zile. Cei trei au fost introduşi în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar