full screen background image

Lungu şi-a prezentat bilanţul după un an din noul mandat

Ion Lungu     Primarul Sucevei, Ion Lungu, a prezentat, astăzi, un raport de activitate pentru primul an din cel de al 3-lea mandat al său, care a fost marcat de criza financiară.

El a scos în evidenţă realizările, printre care  finalizarea parcărilor subterane, a Centrului Tradiţiilor Populare, reparaţii la străzi, la reţelele de apă şi canalizare, amenajarea unui adăpost pentru câini, extinderea Zonei Metropolitane şi demararea lucrărilor la noua centrală termică.

La capitolul nerealizări, Lungu a nominalizat depozitarea gunoaielor, starea deplorabilă a străzilor secundare şi problemele apărute la staţia de epurare.

Lungu: “Am păţit şi noi ca-n zicala cu lupul: vine criza, vine criza… Eu zic c-a venit. Mă bazez pe lucruri concrete, cum ar fi încasările foarte mici care se fac la Primăria municipiului Suceava, care denotă că oamenii nu au bani, nu există putere de plată, nici la cetăţeni, nici la agenţii economici. Eu spun că am încercat să mişcăm lucrurile şi sunt şanse să promovăm noi proiecte pentru Suceava. Una peste alta, cred că a fost un satisfăcător, în condiţii de criză economică. În cei 9 ani de când sunt primar, acesta a fost cel mai greu an din punct de vedere financiar.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar