full screen background image

L-au demis pe Vadim, dar nu au pe cine să pună în loc

Acatrinei 1210105     Preşedintele filialei sucevene a Partidului România Mare, Gheorghe Acatrinei, nu doreşte să candideze la conducerea centrală a formaţiunii, vizând, cel mai probabil, un post de vicepreşedinte.

După ce, la sfârşitul săptămânii trecute, a contribuit la invalidarea întregii conduceri în frunte cu Corneliu Vadim Tudor, Acatrinei a precizat că viitorul Congres Extraordinar se va desfăşura pe 27 iulie.

În vârstă de 84 de ani, şeful peremiştilor suceveni spune că este nevoie de oameni valoroşi, care să revigoreze partidul, dar a acceptat că şi Vadim îşi poate depune candidatura la preşedinte, dacă doreşte acest lucru.

Acatrinei: “Facem loc la nişte oameni pregătiţi. Trebuie aduşi oameni care au primit nişte lovituri grele şi au suportat, nu cei care au dat bir cu fugiţii. Sau oameni care s-au afirmat, printre noi, că pot face treabă. PRM a fost creat de Eugen Barbu, de Muşat… Vadim a prins toate astea şi s-a căţărat, e un fel de parvenit. Dacă nu-l ajuta răposatul academician Buzatu ca să-şi ia doctoratul, rămânea de nimica.”

Liderul peremiştilor suceveni a mai adăugat că, la Congresul Extraordinar de la sfârşitul lunii viitoare, vor participa aproximativ 150 de delegaţi din judeţul Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar