full screen background image

Bătrân bătut cu picioarele în faţa unui magazin

magazin    La Spitalul Municipal Rădăuți, a fost adus, ieri noapte,  C. Nicolae, de 78 de ani, din comuna Vicovu de Jos, care prezenta leziuni, acesta fiind internat în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au fost stabilit faptul că, la 16 iunie, victima s-a deplasat la un magazinul alimentar din localitate, unde a achitat o datorie mai veche, iar, în timp ce discuta în fața magazinului cu mai multe persoane, la fața locului a venit Ț. Vasile, de 31 de ani, din localitate, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care, fără nici un motiv, a început să-i adreseze cuvinte urâte, jignitoare și amenințări cu acte de violență lui C. Nicolae, după care i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii, victima căzând la pământ.

Făptuitorul a continuat să-l lovească, cu picioarele, pentru aplanarea conflictului fiind necesară intervenția mai multor persoane care se aflau de față.

C. Nicolae s-a deplasat la domiciliul său, dar datorită faptului că se simțea rău, a solicitat un echipaj al ambulanței, fiind transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost internat, necesitând pentru vindecare cca 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate față de Ț.Vasile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”lovire sau alte violențe”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar