full screen background image

Urmărit penal după o înşelăciune cu tâmplărie PVC

tamplarie pvc     La propunerea IPJ Suceava, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat rezoluţia de începere a urmăririi penale faţă de H. Laurenţiu, de 35 de ani, din oraşul Salcea, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune prev. de art. 215 alin. 1, 3 din C. pen cu aplic. art. 41 alin. 2 din C. pen şi a infracţiunii prev. de art. 84 alin. 1 pct.2,  3 din Legea 59/1934 mod., cu aplic. art. 41 alin. 2 din C. pen şi a art. 33 lit. b din C. pen.

În sarcina învinuitului s-a reţinut faptul că, în calitate de administrator la o societate comercială din Suceava, prin inducere în eroare, a încasat de la C. Ilie, din municipiul Suceava, suma de 3.000 de euro, de la P. Constantin, din localitatea Dorneşti, suma de 7.800 de euro, pentru a le executa şi monta tâmplărie PVC cu geam termopan, lucrări pe care nu le-a dat în lucru producătorului şi prin inducere în eroare a încasat de la o societate comercială din Suceava suma de 35.304,40 de lei, fără a mai returna sumele de bani.

În aceeaşi calitate de administrator a emis, în anul 2012, 4 file cec către diferite societăţi comerciale, toate posdatate, fără a fi completate rubricile prevăzute, fiind refuzate la plată.

comments

comments




Leave a Reply

avatar