full screen background image

Trupa Rednex cântă în România pe 11 octombrie

Rednex     Trupa suedeză Rednex, care a făcut furori la jumătatea anilor ’90 cu hitul “Cotton Eye Joe”, va cânta în România, la Hard Rock Cafe din Capitală, pe 11 octombrie, potrivit MEDIAFAX.
Pentru întâlnirea cu publicul din România ei pregătesc un show “de neuitat, cu distracţie, dans şi multe amintiri”, din care nu vor lipsi nici “Wish You Were Here”, “Old Pop In An Oak”, “The Spirit Of The Hawk”.
Trupa Rednex s-a lansat în 1994 şi s-a bucurat de un succes ameţitor graţie ideii de a transpune pe ritmuri dance piesa “Cotton Eye Joe”. Melodia a ocupat primele poziţii în topurile europene, iar peste ocean a ajuns până pe poziţia 25 a topului Billboard. În Germania, impactul a fost copleşitor, formaţia deţinând şi în prezent recordul pentru cel mai mare număr de săptămâni pe poziţia 1 în topul de single-uri.
Pentru concertul formaţiei Rednex programat pe 11 octombrie, în Hard Rock Cafe, au fost puse în vânzare patru categorii de bilete: VIP400 de lei (poster, întâlnire & poză cu artistul), categoria I – 150 lei (loc la masă, în faţa scenei), categoria II90 lei (loc la masă, în sală) şi categoria III – 60 lei (fără loc).
Informaţia integrală pe mediafax.ro

comments

comments




Leave a Reply

avatar