full screen background image

Accident cu 7 victime pe str Mitropoliei [foto exclusiv] – update

accident-7-iun-2013     Cu foarte puţin timp în urmă, un accident grav de circulaţie a avut loc pe strada Mitropoliei, intersecţia cu drumul spre localitatea Ipoteşti, în zona uzinei electrice. Mai multe persoane au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava.

Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava: “În accident au fost implicate 4 maşini, între care şi un microbuz în care se aflau 6-7 persoane. Din microbuz, au fost grav rănite şi încarcerate 2 persoane. La faţa locului au fost prezente 6 ambulanţe care au transportat răniţii la Spitalul Judeţean.”

Tiberiu Brădăţan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, a precizat că, în urma accidentului, sunt 7 victime, cu vârste cuprinse între 16 şi 83 de ani.

Brădăţan: “Am primit un număr de 7 victime, în urma unui accident rutier, cu vârste între 16 şi 83 de ani. Una din victime se află în stare mai gravă, o femeie de 29 de ani, cu fractură deschisă la nivelul femurului stâng, cu traumatism cranio-facial şi cu contuzie toraco-abdominală. Celelalte victime se prezintă cu contuzii multiple la nivelul membrelor, plăci escoriate, traumatisme cranio-faciale. Toate victimele sunt conştiente şi stabile hemodinamic. Se pare că doar prima pacientă amintită are nevoie de internare, ceilalţi, după îngrijirile primite la urgenţă, vor putea pleca la domiciliu, cu recomandări.”

Alte amănunte de la ISU Suceava:

Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit cu un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD în urma producerii unui accident rutier în municipiul Suceava, pe str. Mitropoliei.

La sosirea echipajelor s-au găsit două autovehicule care au intrat în coliziune.

Într-una dintre maşini se găseau două femei încarcerate. Victimele, Rodica V. (38 ani) şi Camelia O. (29 ani), au fost extrase de către pompierii militari, care au luat şi măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri (balizarea zonei, deconectarea bornelor de la baterii şi verificarea eventualelor scurgeri de lichide inflamabile).

Din acelaşi autovehicul au mai fost transportate la spital alte patru persoane, Maria C. (17 ani), Gheorghe F. (52 ani), Niculai J. (34 ani) şi Vasile C. (82 ani).

În celălalt automobil implicat în accident se aflau doi ocupanţi, dintre care doar şoferul, Gabriel I. (21 ani), a necesitat transportul la Unitatea de Primire Urgenţe.

La faţa locului a fost trimisă şi o autospecială de stins cu apă şi spumă, care a curăţat carosabilul de carburanţii şi lubrifianţii rezultaţi în urma coliziunii.

comments

comments




Leave a Reply

avatar