full screen background image

De la cumătrie, la furat de scule

bormasina     O persoană de 67 ani, din comuna Comănești, satul Humoreni a sesizat, ieri seară, faptul că persoane necunoscute i-au sustras în seara zilei de 1-2 iunie, dintr-o anexă a gospodăriei, un aparat de sudură, un flex și o bormașină electrică.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești, care a constatat  că locuința lui S. Ioan este amplasată în comuna Comănești, satul Humoreni.

Din declarația persoanei vătămate, rezultă că, în 31 mai, în jurul amiezii, un vecin a venit în vizită la domiciliul său, uitându-se atent prin magazia în care are amenajată o fierărie și unde ținea depozitate obiectele sustrase.

Din verificările poliţiştilor, a rezultat că ulterior, în seara zilei de 1 iunie, V. Vasile, de 29 de ani, din localitate, a participat la cumătria organizată la domiciliul lui S. Constantin, care este situată în apropierea locuinței părţii vătămate, după care, spre dimineață, a intrat în curtea locuinței lui S. Ioan, de unde a sustras un aparat de sudură, un flex și o bormașină electrică.

Valoarea prejudiciului cauzat prin comiterea furtului este de aproximativ 800 lei.

În cauza s-a întocmit dosar de cercetare penală,  cercetările fiind continuate față de V. Vasile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

comments

comments




Leave a Reply

avatar