full screen background image

200.000 de ţigarete confiscate la Vatra Dornei

tigari 2     La nivelul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a fost organizată, ieri, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii actelor de contrabandă cu tutun.

În cadrul acţiunii s-a acţionat pe DN 17, traseul Mestecăniş – Vatra Dornei, ocazie  cu care s-a reuşit depistarea în trafic în jurul orei 21.16, pe str. Podu Verde, a unui autoturism, condus de P. Vasile, de 31 ani, din comuna Fundu Moldovei.

Imediat în trafic  a fost oprită şi o  autoutilitară condusă de M. Gabriel, de 25 ani, din comuna Fundu Moldovei,  în care, în urma controlului efectuat, au fost găsite mai multe cartuşe de ţigări cu timbru extracomunitar.

Din verificări a rezultat faptul ca autoutilitara este proprietate lui P. Vasile.

Cele 2 persoane depistate şi cele 2 autoturisme au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, pentru efectuarea unui control amănunţit, ocazie cu care în autoutilitară au fost găsite  1.000 cartuşe de ţigări, respectiv 200.000 ţigarete, cu o valoare de piaţă de 100.000 lei.

Ambele autoturisme  au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi indisponibilizării.

Împotriva lui M. Gabriel şi P. Vasile, s-a  dispus  reţinerea pe o perioadă de 24 ore şi  se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă.

Suspecţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar