full screen background image

Prinsă în flagrant când încerca să vândă un pistol

pistolaer     Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Suceava, au prins-o, pe raza comunei Arbore, în flagrant, pe B. Floarea, de 38 de ani, din localitate, în timp ce intenționa să comercializeze un pistol de tir cu aer comprimat din categoria celor supuse autorizării, de cal. 4,5 mm., în stare de funcționare, pentru suma de 100 euro.

Din primele cercetări, a rezultat că pistolul a fost sustras de B. Gheorghe, în prezent arestat pentru comiterea mai multor furturi, din locuința lui S. Ionel, din aceeaşi localitate, care l-a introdus ilegal în ţară, pistolul fiind procurat din Spania, iar soția suspectului B. Estera, l-a dus la domiciliul lui B. Floarea, pentru a-l comercializa.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor aspectelor legale și cercetarea celorlalți făptuitori respectiv S. Ionel, aflat în prezent în Spania, B. Estera și B. Gheorghe.

Față de B. Floarea se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ”contrabandă calificată” și ”deținerea de arme neletale supuse autorizării, fără drept”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar