full screen background image

Zilele medicale ale Sucevei

smurd suceava     Începând de astăzi şi până duminică, în municipiul Suceava are loc a doua ediţie a conferinţei „Zilele medicale ale Sucevei” în organizarea Colegiului Judeţean al Medicilor Suceava, alături de Colegiul Medicilor din România, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi şi Camera Judeţeană a Sindicatului Medicilor Suceava.

Evenimentul a cărui temă centrală este în acest an „Urgenţele medico-chirurgicale.
Circa 350 de persoane – factori de decizie din sistem, conferenţiari, medici din toate domeniile, reprezentanţi ai unor firme de medicamente – sunt aşteptate să participe la întâlnirea din această săptămână.
Conferinţa este găzduită de hotelul Zamca Suceava, iar în cele trei zile dedicate manifestării va fi organizată şi o demonstraţie practică, realizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava. Demonstraţia va fi coordonată de medicul urgentist Tiberius Brădăţan şi va aduce în parcarea complexului Zamca, în data de 17 mai, o ambulanţă de urgenţă de tip C şi o autospecială de decontaminare.

Manifestarea beneficiază de prezenţa preşedintelui Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Vasile Astărăstoae, care în data de 17 mai va susţine un curs inaugural cu titlul „Relaţia medic pacient în România. Nevoia de schimbare.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar