full screen background image

Percheziţii la un centru medical din Capitală

mascat 2     Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Fraudelor din IGPR fac, joi dimineaţă, percheziţii la centrul medical privat Eurosanity din sectorul 1, fiind vizaţi membrii unei grupări specializate în decontări ilegale de servicii medicale, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

Potrivit poliţiştior, gruparea infracţională formată din 11 membri este suspectată că, acţionând pe raza Capitalei, ar fi creat, în perioada 2011- 2012, un prejudiciu de aproximativ 200.000 de euro, prin falsificarea de documente medicale şi evaziune fiscală.

“Vor fi puse în executare nouă mandate de aducere, doi membri fiind arestaţi într-o altă cauză. De asemenea, vor fi audiate peste 100 de persoane, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a grupării”, se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX de Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În aprilie, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au trimis în judecată 45 de persoane, printre care 19 medici, 13 asistente medicale şi 12 angajaţi şi administratori a două laboratoare de analiză, pentru decontări ilegale de analize.

comments

comments




Leave a Reply

avatar