full screen background image

Ţevi furate dintr-o locuinţă aflată în construcţie

tevi     Poliţia Comunală Şcheia, a fost sesizată de B. Constantin de 36 ani, din municipiul Suceava, despre faptul că în cursul zilei de 12.05.2013 între orele 06.00 -22.00, persoane necunoscute i-au sustras din locuinţa aflată în construcţie, mai multe ţevi din cupru ce făceau parte din instalaţia sanitară a locuinţei.

Polițiștii deplasați la faţa locului au stabilit că locuinţa părții vătămate este amplasată într-o zonă izolată a satului Şcheia şi se află în fază de construcţie.
Între orele 06.00-22.00, persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinţei sale prin forţarea a două plase de sârmă din gardul împrejmuitor, după care au pătruns în locuinţa propriu zisă de unde au smuls o parte din ţevile de cupru ce făceau parte din instalaţia sanitară şi de încălzire a locuinţei producând un prejudiciu de 3.000 lei.  Ţevile în cauză erau montate pe pardoseală şi pe pereţi atât la parter cât şi la etajul casei.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări  sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând a se dispune procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar