full screen background image

Cinema 3D în Shopping City Suceava

Cinema 3D     Primul cinema 3D din incinta Shopping City Suceava a fost inaugurat la începutul lunii mai a acestui an. Locaţia este prezentată ca un „3D Cafe”, fiind situată pe zona de food a centrului comercial, lângă KFC.

3D Café Suceava este o locație de tip cafenea, cu 35 de locuri pe canapele și fotolii, care îşi propune să ofere sucevenilor proiecţii cinematografice de actualitate, prin intermediul unei tehnologii de ultimă generaţie, atât în ceea ce priveşte proiecţia, cât şi ochelarii funcţionali pe model LCD.
La 3D Café nu se percep bilete de intrare, ci se oferă vouchere de consumație, care conțin o băutură la alegere.

În oferta deja existentă se regăsesc filme de diferite categorii: animaţie, acţiune, horror, romance şi  aventură, printre care se numără: Ice Age 4, The Hobbit, Bait, O poveste încâlcită, precum şi alte noutăţi. Programul de vizionare a filmelor este de luni până vineri: 14:00 – 22:00, iar în weekend 12:00 – 22:30.
Pentru că numărul de locuri este limitat, doritorii sunt invitaţi să-şi rezerve locul în prealabil. Mai multe informaţii privitoare la rezervări şi proiecţiile zilnice pot fi găsite pe site-ul locaţiei www.3dcafe.ro.

comments

comments




Leave a Reply

avatar