full screen background image

Băişanu vorbeşte de realizările USL din ultimul an

alex baisanu 2     Preşedintele liberalilor suceveni, deputatul Alexandru Băişanu, a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, o situaţie naţională după 1 an de guvernare USL..

El a scos în evidenţă în special realizările, precizând că Guvernul „a încercat să oprească hoţia şi risipa, scoţând la iveală o mulţime de măgării din zona energetică şi a fondurilor europene făcute de PDL”.

Parlamentarul PNL a adus în discuţie transparenţa în alcătuirea bugetului, reîntregirea salariilor bugetarilor, stabilitatea macroeconomică şi scoaterea din izolarea externă a ţării.

Întrebat de IMPACT FM care au fost realizările economice ale USL în judeţul Suceava, Băişanu a fost mult mai rezervat în aprecieri: “Eu sunt parlamentar. Dacă mă întrebaţi ce fac eu în Parlament, e foarte bine. Dacă vă interesează investiţiile din ultimul an pe zona administrativă, vă rog să vă adresaţi preşedintelui CJ, Cătălin Nechifor, primarului Sucevei, Ion Lungu, celorlaţi primari din judeţ. N-aş vrea să mă intersectez cu stimabilii mei colegi şi n-aş vrea să le iau pâinea de la gură”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar