full screen background image

Curtea de Apel Piteşti decide soarta lui Cioacă

Cristian Cioacă     Curtea de Apel Piteşti va judeca, azi, recursul formulat de fostul poliţist Cristian Cioacă faţă de respingerea de către Tribunalul Argeş a cererii de revocare a arestării preventive.

Dosarul este programat cu începere de la ora 13,00, la completul Semiurgent 3 din cadrul Secţiei Penale a Curţii de Apel Piteşti, conform informaţiilor publicate pe portalul instanţelor de judecată.

Decizia luată de completul de trei judecători va fi definitivă.

Tribunalul Argeş a respins pe 30 aprilie, cererea de revocare a arestării preventive formulată de inculpatul Cristian Cioacă, judecat pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu. Cererea de revocare a arestării a fost motivată de apărare prin faptul că o parte dintre probele în baza cărora s-a luat măsura preventivă ar fi fost administrate ilegal.

Următorul termen pe fond în dosarul de omor este programat pe 28 mai, la Tribunalul Argeş.

Cristian Cioacă este încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, unde a fost transferat pe 30 ianuarie.

Inculpatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi profanare de morminte, el fiind acuzat că şi-a ucis soţia, avocata Elodia Ghinescu, în august 2007.

Cristian Cioacă se află în arest preventiv din 5 decembrie 2012.

comments

comments




Leave a Reply

avatar