full screen background image

Accident rutier sau cădere accidentală?

Piața Suceava     Ieri seară, în jurul orei 20.10, I.P.J. Suceava a fost sesizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava despre faptul la această unitate medicală a fost adus C.Constantin de 55 ani, din comuna Todireşti care a relatat ca a fost victima unui accident rutier, fiind acroșat de un autoturism, în timp ce traversa strada Petru Rareş din municipiul Suceava, pe trecerea pentru pietoni situată în proximitatea pieţei agroalimentare.

De asemenea cel în cauză a relatat despre faptul că şoferul autoturismului implicat în accident a părăsit locul producerii accidentului.
Echipa operativă s-a deplasat la Spitalul Judeţean Suceava unde a constatat că victima avea o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a refuzat să îi fie prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu privire la mecanismul producerii accidentului, cel în cauză a declarat că în jurul orei 13.00, în timp ce traversa strada Petru Rareş din municipiul Suceava, pe trecerea pentru pietoni situată în proximitatea pieţei agroalimentare, a fost acroşat de un autoturism al cărui număr de înmatriculare nu l-a reţinut, iar în urma impactului a suferit leziuni la nivelul membrului inferior stâng.
Nu s-au putut obţine alte date întrucât,  datorită stării avansate de ebrietate în care se afla,  C.Constantin nu era coerent în vorbire.
În urma investigaţiilor medicale, personalul medical a stabilit victimei diagnosticul „fractură femur stâng” ce necesită pentru vindecare un număr de 50 de zile de îngrijiri medicale dacă nu apar complicaţii.

Din verificările efectuate la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, s-a constatat că C.Constantin a fost transportat la U.P.U. a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava de un echipaj din cadrul I.S.U.  Suceava şi a relatat membrilor echipajului că a suferit leziunile în urma unei căderi accidentale.

Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care cel în cauză a suferit leziunile, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar