full screen background image

O maşină a Poştei a pierdut pe traseu un sac cu 125 de mii de lei

posta     O maşină a poştei care transporta bani a pierdut pe traseu un sac cu 125 de mii de lei, care trebuia să ajungă la Cosmeşti, Iaşi, pentru plata pensiilor. Astfel, oamenii din localitatea Tomşani au cules banii de pe drum.

Incidentul a avut loc joi în jurul orelor 8:30, când maşina care trebuia să ducă banii pensionarilor din Cosmeşti a pierdut sacul cu bani la urcare pe un deal din Tomeşti, informează România TV.

Descoperirea banilor pe drum a fost făcută de către un poliţist local, care a adunat suma ce a mai rămas, adică 390 de lei, a luat sacul şi s-a dus la primărie să raporteze.

„Maşina care transporta banii nu era una specială pentru transport valori. Maşina avea o gaură şi probabil din cauza zdruncinăturilor sacul a căzut jos. Poliţistul care a trecut prin zonă a crezut că a avut loc un accident şi s-a oprit.  Pe urmă a văzut localnici care culegeau bani din şanţ. A luat suma ce mai rămăsese, respectiv 390 de lei şi sacul şi a venit la Primărie” a spus la România TV, Ştefan Timofte, primarul din Tomeşti.

comments

comments




Leave a Reply

avatar