full screen background image

Michael Jackson se temea că va fi împuşcat mortal pe scenă

MICHAEL JACKSON     Michael Jackson se temea că va fi împuşcat mortal pe scenă şi chiar îşi luase rămas bun de la prieteni, cu câteva săptămâni înainte de a muri, în 2009, potrivit unui apropiat al regretatului cântăreţ, informează mediafax.ro.
Michael Jackson şi-a prezis propria moarte, doar că el se temea că va fi împuşcat mortal pe scenă, spune un apropiat al acestuia, Jason Pfeiffer, care a lucrat pentru medicul dermatolog al artistului, Arnold Klein, conform The Sun.
“Ultima dată când l-am văzut, el îşi lua rămas bun de la toţi cei din clinică”, a spus acesta. “Era ca şi cum ar fi ştiut că nu se va mai întoarce şi spunea des că va muri împuşcat pe scenă”, a adăugat el.
Declaraţia lui Pfeiffer vine chiar la câteva zile de la debutul unui proces care vizează elucidarea circumstanţelor în care a murit Michael Jackson, în 2009.
Pfeiffer a mai spus că Michael Jackson a ales Londra ca loc de desfăşurare a seriei de 50 de concerte pe care a anunţat-o cu puţin timp înainte de a muri, tocmai pentru că se temea că în SUA va fi împuşcat de cineva. Ştirea integrală pe mediafax.ro.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar