full screen background image

Organizaţia PNL Suceava se pregăteşte de alegeri interne

baisanu-degetÎn următoarele două luni în toate filialele locale ale PNL Suceava unde au avut loc alegeri în urmă cu 4 ani se vor desemna noi conduceri.

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu a declarat în acestă dimineaţă că punctul final al acestui proces de reorganizare va culmina cu alegerile pentru preşedintele filialei judeţene. Scrutinul va avea loc cel mai probabil în toamnă.
Depuatatul PNL, Alexandru Băişanu a declarat că “în următoarele luni în fiecare organizaţie locală din filiala judeţului Suceava trebuie făcute alegeri, acolo unde termenul de 4 ani expiră. În următoarele două luni asta se va întâmpla în cadrul Partidului Naţional Liberal, ca mai apoi să ajungem să finalizăm prin alegeri la nivelul filialei. Nu ţin neapărat să candidez dar, dacă voi pimi sprijunul colegilor mei din filială, voi face lucru acesta. În caz contrar dacă se consideră ca altcineva poate să conducă PNL, voi accepta lucrul acesta, în mod corect şi colegial.”

Tot astăzi, Băişanu a spus că sunt solicitări ale unor membri PDL de a veni în PNL, dar că deciziile vor fi luate la nivel central şi nu ştie deocamdată care sunt criteriile după care aceştia vor fi primiţi sau nu în Partidul Naţional Liberal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar