full screen background image

Dan Bittman: Vocea mea este refăcută

 Dan Bitman     Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a revenit pe scenă după o perioadă în care a căutat remedii să scape de răguşeala cu care a rămas în urma operaţiei la gât.  Acesta spune că vocea sa este refăcută în proporţie de 95%, informează mediafax.ro.

Cântăreţul şi-a recuperat vocea în patru luni şi jumătate, perioada îndelungată făcându-l pe artist să îşi îndemne colegii să meargă mai departe fără el.

“Mi-am îndemnat colegii să meargă mai departe fără mine, pentru că exista posibilitatea ca vocea mea să nu îşi mai revină. Desigur, m-am gândit la alternative, la actorie, de exemplu. Mă gândeam că aş fi perfect pentru un rol asemănător celui făcut de Marlon Brando în «Naşul», având în vedere vocea mea răguşită. Am luat în calcul, tot în glumă, şi alte meserii: sudura sau tinichigeria. De fapt, viaţa merge înainte şi trebuie să te adaptezi în orice situaţie, aşa că am încercat să tratez lucrurile cu mult umor”, a spus Bittman .
Întrebat pe care artist român l-ar fi văzut cântând în trupa Holograf, în locul tău, ca solist, Bittman a spus: “Sunt foarte multe voci bune în România pe care le-aş fi văzut în locul meu. Ba chiar i-am propus lui Tudor Turcu, un tânăr artist foarte talentat, să cânte cu Holograf. M-a refuzat însă, spunându-mi că aşteaptă să îmi revin eu, că trupa nu ar fi la fel fără mine”.
El spune că toţi colegii i-au fost aproape, în special Edi Petroşel, care a mers cu el la doctor: “M-a încurajat constant şi a fost poate chiar mai interesat decât mine de recuperarea mea”. Ştirea completă pe mediafax.ro.

comments

comments




Leave a Reply

avatar