full screen background image

Percheziţii efectuate de poliţiştii suceveni în penitenciarul din Galaţi, într-un dosar de înşelătorie prin telefon

puscariePoliţiştii suceveni au efectuat  12 percheziţii în acestă dimineaţă pe raza judeţelor Galaţi şi Brăila. Vizate au fost 12 persoane care în perioada decembrie 2012 – ianuarie 2013 au înşelat mai mulţi suceveni cu peste 100.000 de lei.

Suspecţii telefonau victimelor, susţineau că sunt rude apropiate ale acestora, că au fost implicate în diferite evenimente rutiere şi au nevoie de sume de bani pentru plata unui avocat sau pentru spitalizare.
În judeţul Galaţi 9 dintre percheziţii au fost efectuate la penitenciarul din localitate, fiind vizaţi mai mulţi suspecţi încarceraţi în acea locaţie.
Alte două percheziţii sunt efectuate în municipiul Galaţi şi încă una în judeţul Brăila.

Activităţile beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Galaţi respectiv Brăila.

În urma percheziţiilor au fost ridicate 30 de telefoane mobile şi încărcătoare (20 dintre acestea de la deţinuţii din penitenciarul Galaţi) 28 de cartele SIM, 1 laptop, memory card-uri, sume de bani şi înscrisuri cu valoare probatorie în cauză.

9 persoane (dintre care 7 deţinuţi din penitenciarul Galaţi) vor fi conduse la audieri la sediul IPJ Suceava pentru documentarea activităţii infracţionale, urmând a se dispune măsuri procedurale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar