full screen background image

80 de cadre didactice din învăţământul preşcolar participă la proiectul „Dezvoltarea resurselor umane în învăţământul preşcolar”, finaţat prin fonduri europene

proiectActivităţile de formare continuă din cadrul proiectului „Dezvoltarea resurselor umane în învăţământul preşcolar”, finaţat prin fonduri europene se vor desfăşura până în martie anul acesta.
În judeţul Suceava, grupul ţintă al proiectului este alcătuit din 80 de cadre didactice din învăţământul preşcolar, distribuite pe patru grupe de formare.
În judeţul Suceava, grupul ţintă al proiectului este alcătuit din 80 de cadre didactice din învăţământul preşcolar, distribuite pe patru grupe de formare, asociate următoarelor cursuri  acreditate CNFP/ MEN: „Noi abordări ale educaţiei timpurii în grădiniță”  (2 grupe) şi„Cunoaşterea copilului şi relaţionarea în educaţia timpurie” (2 grupe)

Grupul ţintă este deja constituit, cu ocazia participării, în perioada 11-18 noiembrie 2012, a celor 80 de educatoare la un stagiu de formare directă în  Italia, la  Centrul International  Loris Malaguzzi din Reggio Emilia.

Coordonarea activităţilor de formare în judeţul Suceava este asigurată de către inspectorul şcolar de specialitate, prof.  Lidia Acostoaie, membru în Comitetul de Conducere  în cadrul proiectului „Dezvoltarea resurselor umane în învăţământul preşcolar”.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar