full screen background image

Ştefan Bănică: “primele concerte după divorţ, dedicate doamnelor”

BanicoiŞtefan Bănică a anunţat primele concerte după divorţ: pe 7 şi 8 martie va susţine deja tradiţionalul show dedicat doamnelor, ce va avea loc la Circul Globus şi va fi acustic.

“Ce e dragostea?” va fi un concert de suflet, dedicat, în mod special, doamnelor şi domnişoarelor, pentru toate vârstele. De-a lungul anilor am compus foarte multe cântece de dragoste pentru albumele mele, iar concertele de pe 7 şi 8 martie, de la Circ & Variete Globus, vor fi o ocazie potrivită de a le cânta în variantă unplugged, într-o manieră caldă, care lasă doar muzica să vorbească. Anul acesta se vor regăsi în concert, în variantă acustică, şi cântece de dragoste de pe cel mai nou album al meu, “Altceva”. Aştept cu drag să ne revedem!” a spus Ştefan Bănică.

În concert se vor regăsi piese mai noi sau mai vechi şi, bineînţeles, nu vor lipsi cântecele de dragoste de pe cel mai recent album semnat Ştefan Bănică, “Altceva”, lansat în luna octombrie a anului trecut, de pe care au fost lansate deja 3 single-uri: “Nu e prea tarziu”, “Ce e dragostea?” şi, în decembrie, “Noaptea de Craciun”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar