full screen background image

Locurile de joacă cu defecţiuni intră în reparaţii la final de an

Municipalitatea suceveană a mai făcut un pas în trecerea parcurilor şi locurilor de joacă în grija operatorilor particulari. Hotărîrea a fost luată după ce conducerea Primăriei a analizat experienţa altor localităţi din ţară, unde această activitate a făcut obiectul parteneriatelor publice – private.

Viceprimarul Ovidiu Doroftei declară că, pentru început, a fost organizată o licitaţie pentru amenajarea a 2 parcuri în cartierele Obcine şi George Enescu, valoarea investiţiilor fiind de 50 de mii de lei.

“S-a ţinut licitaţia pentru achiziţionarea mobilierului pentru cele două spaţii de joacă, acum se analizează ofertele, sper ca în prima jumătate a acestei luni să fie şi montate aceste două spaţii de joacă . Se are în vedere tot în această lună şi reparea celorlalte spaţii de joacă acolo unde este cazul. S-a deplasat o echipă şi a analizat toate echipamentele defecte , s-au comandat aceste elemente şi vor fi reparate toate spaţiile de joacă moderne care sunt cu defecţiuni”, a declarat Ovidiu Doroftei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar