full screen background image

Propunerea săptămânii 2 – 8 Iunie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD51Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • CLEAN BANDIT FT. SHARNA BASS – Extraordinary
0:00

Clean Bandit au cucerit publicul din Romania cu “Rather Be“, piesă ce face furori la posturile radio şi TV. Deşi se bucură încă de un succes enorm datorită acestui single, britanicii au filmat un nou videoclip.

Piesa aleasă pentru promovare se intitulează “Extraordinary” şi va fi inclusă pe discul de debut al trupei Clean Bandit, “New Eyes“.

  • ​MANDINGA – Sufletul Zâmbea​
0:00

Sufletul zâmbea” este cea mai nouă piesă extrasă de pe albumul “Club de Mandinga” şi care este semnată  de trupa Mandinga.

Noua piesă proaspăt lansată de Mandinga beneficiază şi de un videoclip care deja a început să adune vizualizări pe YouTube. Mandinga are planuri mari pentru această vară iar după lansarea clipului pentru “Sufletul Zâmbea”, trupa pregăteşte şi o piesă de vară pe care fanii o aşteaptă cu mare drag. Aşadar noua piesă a trupei Mandinga sună foarte bine chiar dacă este destul de lentă comparativ cu celelalte piese ale trupei.

  • ​SANNA NIELSEN – Undo​
0:00

Faceţi cunoştinţă cu Sanna Nielsen!

Artista a reprezentat Suedia la Eurovision, anul acesta cu piesa “Undo“. Cântăreaţa a fost  favorita caselor de pariuri pentru câştigarea finalei Eurovision.

Noi spunem ca piesa ei sună foarte bine. Vă place?

Care e melodia ta preferată?

  • ​MANDINGA - Sufletul Zâmbea​ (75%)
  • CLEAN BANDIT FT. SHARNA BASS - Extraordinary (25%)
  • ​SANNA NIELSEN - Undo​ (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar