full screen background image
concert

Concert extraordinar de folclor în interpretare coral-instrumentală

Concert în premieră la Botoșani! Biserica Militară Botoșani organizează în data de 17 mai 2022, un concert de folclor în interpretare coral-instrumentală.

Corala ,,Armonia” din Constanța, va susține, în premieră, un spectacol de folclor la Botoșani, de la ora 18:30, la Casa Tineretului Botoșani, Corala va fi acompaniată de Orchestra Folclorică „Muzica Divertis”, sub bagheta dirijorului Ion Iulian Dumitru și conducătorul artistic Anton Slavici.

Biletul costă 35 de lei și se poate achiziționa de la Casa Tineretului sau de la Cinema Unirea.

 

Corala bărbăteasca “Armonia”

Corala bărbăteasca “Armonia” a fost înființată în anul 2001 la inițiativa Arhid. Asist. Univ. Dr. Iulian Dumitru, în cadrul Seminarului Teologic Ortodox din Tulcea.

A susținut concerte în țară, dar și în lume.

Corala bărbătească ortodoxă „ARMONIA” , dublu medaliată cu aur la Olimpiada Internațională “World Choir Games” din S.U.A. poate interpreta orice gen muzical.
Este compusă din 30 de membri (clerici, studenţi si masteranzi ai Facultăţilor de Teologie și Arte ale Universitatii Ovidius).
Repertoriul acesteia este foarte diversificat, fiind compus din piese religioase polifonice si monodice (psaltice), folclor românesc, colinde tradiţionale românești şi străine, cât şi piese din repertoriul clasic universal.

Corala și-a pus în valoare personalitatea muzicală imprimând mai multe compact discuri si dvd-uri.

concert

Vă recomandăm să citiți și:

Târgul Liceelor – sprijin pentru orientare în carieră

 

comments

comments