full screen background image

Ședința Consiliului Local Rădăuți, pe 31 iulie

Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local a deliberativului rădăuţean, din data de 31 iulie, se află 31 de proiecte de hotărâre iniţiate de Nistor Tătar, primarul municipiului.

Unul dintre proiecte este cel privind validarea mandatului de consilier local al d-lui Ilie Chitriuc, care ar urma să-l înlocuiască pe fostul consilier ALDE, Constantin Boliacu.

Rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2017 a Unităţii Administrativ Teritoriale a Rădăuți este de asemenea un proiect care va fi discutat în şedinţa ordinară a lunii iulie, ca şi proiectul de hotărâre privind stabilirea salariilor pentru funcțiile publice și contractuale din cadrul aparatului de specialitate al primarului, sectoarelor subordonate și serviciilor publice din subordinea Consiliului Local Rădăuți şi indemnizaţiilor consilierilor din cadrul Consiliul Local al municipiului Rădăuți.

Va fi luată în discuţie şi recalcularea cuantumului chiriei locuinţelor ANL din administrarea Primăriei Municipiului Rădăuţi în conformitate cu modificările intervenite prin legislația în vigoare începând cu data de 01.08.2017, dar şi stabilirea criteriilor de repartizare a locuinţelor din fondul locativ de stat, aflate in proprietatea UAT Rădăuți.

Un alt proiect de hotărâre al primarului Nistor Tătar este cel privind aprobarea tarifelor pentru serviciul public de producere, transport și distribuție a energiei termice prestat de către SC SERVICII COMUNALE S.A. Rădăuți începând cu semestrul II 2017.

Dezvoltarea Spitalului Municipal “Sfinţii Doctori Cosma şi Damian” din Rădăuţi impune ca deliberativul rădăuţean să ia în calcul închirierea unui spațiu în suprafață de 100 mp situat la parterul Spitalului, în vederea deschiderii unui centru de imagistică cu aparatură de rezonanță magnetică şi să aprobe tarifele pentru serviciile medicale cu plată prestate de către Spitalul Rădăuți în anul 2017.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuți

comments

comments