full screen background image

Radio Viva FM a transmis live, timp de trei zile, de la „Salonul Auto Bucovina 2017”!

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, au organizat cea de-a XIV-a ediţie a SALONULUI AUTO BUCOVINA şi a X-a ediţie a EXPO FINANCE 2017.

Manifestarea, eveniment de referinţă pentru industria auto, este specializată în: autoturisme, autoturisme de teren, microbuze, vehicule utilitare uşoare, echipamente şi accesorii pentru autovehicule, echipamente şi aparatură pentru service auto, piese şi accesorii auto, car audio & security, tuning, închirieri auto, şcoli de şoferi, transportatori, servicii financiare și asigurări.

Salonul Auto Bucovina & Expo Finance s-a desfășurat în perioada 15 – 18 iunie 2017, pe Esplanada Casei de Cultură Suceava.

Cu acest prilej a fost expusă o mașină unică din Campionatul Național de Drift – BMW E46 Coupe Cabrio, cu motor de 640 de cai putere.

La Salonul Auto Bucovina au fost prezente, de asemenea, mașini de epocă, limuzine, mașini hibrid și multe alte mărci auto renumite.

Evenimentul de la Suceava l-a adus, în premieră, pe pictorul ADRIAN MITU, care a expus tablouri cu mașini pictate utilizând o metodă inedită de coloristică cu cafea și vin.

Realizatorii de programe Viva FM, s-au aliniat grilei de start, pe 15, 16 şi 17 iunie, între orele 13 – 17, pe esplanada Casei de Cultură din Suceava, cu un program live plin de surprize.

Partenerii Viva FM au fost Parfums de Sofia, FIDO WASH & GO, Casa Domnească Cacica și Aqua Salin Center.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Transmisiunea live de la „Salonul Auto Bucovina 2017”, de pe esplanada Casei de Cultură din Suceava, cu un program plin de premii şi surprize, a luat sfârşit!

Timp de trei zile, Viva FM te-a ţinut la curent cu noutățile din lumea auto şi ţi-a prezentat cei mai renumiți dealeri auto din Moldova.

Manifestarea este specializată în autoturisme, autoturisme de teren, vehicule utilitare ușoare, piese și accesorii auto; servicii financiare și asigurări.

Au fost organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme, au avut loc sesiuni de drive test și vizitatorii s-au bucurat de oferte promoționale oferite la achiziționarea de mașini noi sau rulate și de oferte financiare pentru leasing sau asigurări auto.

Vă mulțumim!

Ne revedem/ reauzim, în același loc şi anul viitor, la ediţia a XV-a a „Salonului Auto Bucovina”!

Rămâi pe frecvenţele Viva FM!

Iată un scurt rezumat a ceea ce s-a întâmplat:

Am ajuns şi la tragerea la sorţi pentru Marele Premiu oferit de Radio VIVA FM! Un week-end all-inclusive la Casa Domnească din Cacica! Fericitul câştigător este Ioan Nuţu, din Mănăstirea Humorului! Felicitări!

Trei premii oferite şi de “Diesel Service” Bosanci! Ascultă şi vezi dacă te afli printre cei 3 fericiţi câştigători:

 

Şi alte şi alte premii, oferite de partenerii noştri – Parfums de Sofia şi FIDO WASH & GO!

 

Cezara Gherasim a obţinut cel mai important premiu oferit oferit de Şcola de şoferi „SIGUR LA VOLAN”! Cursuri gratuite pentru obţinerea permisului de contugere, categoria “B”!

 

Kia Romauto, distributor autorizat Kia Motors în România, a delegat în Iași un nou reprezentant pentru service și vânzări Kia – Trado Total. Locația noului showroom este în zona Păcurari, în partea de vest a orașului Iași, pe strada Luca Arbore nr. 3. În service-ul autorizat Kia – Trado Total se pot efectua lucrări de reparații în garanție și post-garanție, precum și reviziile pentru toate modelele Kia existente în parcul auto românesc. Tehnicienii și mecanicii Trado Total sunt specializați Kia și cu ajutorul dotărilor de service peste standard pot efectua chiar și cele mai complexe reparații și lucrări pentru autoturismele Kia. Alexandru Damian, consilier vânzări “Kia Motors”, ne spune mai multe:

 

Marca „Toyota” este recunoscută pe plan mondial pentru modelele ce îmbină în mod armonios calitatea superioară, inovaţia, fiabilitatea şi confortul cu siguranţa pasagerilor şi protecţia mediului. La „Salonul Auto Bucovina”, realizatorii de programe Viva FM au vorbit cu directorul de vânzări al firmei, Iulian Vitega:

 

Cu o multitudine de oferte s-a prezentat, la evenimentul auto din Suceava, şi „Apan Motors” Iaşi – showroom şi service BMW. Ascultă-l pe reprezentantul firmei, Ciprian Mariniuc:

 

„Auto Schunn” Suceava, centru autorizat de vânzări şi service „Mercedes-Benz”, vine permanent în întâmpinarea solicitărilor dumneavoastră cu oferte atractive dedicate fiabilităţii mijloacelor de transport, eficienţei economice şi mobilităţii flotei dumneavoastră auto. Mihaela Avarvaroaei, reprezentant al „Auto Schunn” Suceava, la „salonul Auto Bucovina” 2017:

 

Societatea „Romfour” oferă servicii complete pe linie de transport internațional. Operează curse în numeroase țări europene, direct la adresă: Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovacia, Suedia. Paleta serviciilor cu caracter internațional include transportul de persoane, colete și auto vehicule pe platformă. În portofoliul „Romfour” sunt incluse și servicii auxiliare precum vânzarea de bilete de avion din agențiile companiei sau închirierea de autocare și microbuze pentru deplasări în țară. Mai multe ne spune, Andreea Gafiţa, reprezentant “Romfour”:

 

“Fido Wash& Go” – spălătorie auto, cosmetică auto, vulcanizare, service auto, magazin piese auto, climă service, stand direcție /frânare a dat un nou premiu, care a fost câtigat de Eusebiu Murariu!

 

După cum bine ştiţi, „Salonul Auto Bucovina”, eveniment de referinţă pentru industria auto, este organiza de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava.

Manifestarea este specializată în autoturisme, autoturisme de teren, microbuze, vehicule utilitare uşoare, echipamente şi accesorii pentru autovehicule, echipamente şi aparatură pentru service auto, piese şi accesorii auto, car audio & security, tuning, închirieri auto, şcoli de şoferi, transportatori, servicii financiare și asigurări.

Ascultaţii pe reprezentanţii organizatorilor – Lucian Gheorghiu, președinte executiv al CCI Suceava, şi Camelia Goian, director departament tîrguri şi expoziţii CCI Suceava:

 

„Destine Broker” vă pune la dispoziţie o gamă completă de produse financiare: toate tipurile de asigurări de viaţă, asigurări generale, pensii private şi credite. „Destine Broker” este la ora actuală unul dintre cei mai puternici brokeri din România, ocupând o poziţie de top în clasamente. Constantin Ciurlă ne spune mai multe despre serviciile oferite de societate:

 

La microfonul VIVA FM au fost prietenii noştri de la “Darex Auto”, prin Florin Nistor, director de vânzări:

 

Primele premii ale zilei vin de la “Sigur la Volan”. Ilie Bălnişteanu şi Vasile Hrişcă au câştigat câte o carte de legislaţie rutieră!

 

Începe cea de-a treia zi de „Salon Auto Bucovina”, pe Esplanada Casei de Cultură din Suceava.

Echipa Viva FM vă așteaptă, din nou, cu premii surpriză!

Şi nu uitaţi! Astăzi, tragem la sorţi câştigătorul unui week-end all-inclusive la Casa Domnească din Cacica!

„Salon Auto Bucovina” 2017 este deschis până duminică!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

S-a terminat şi a doua zi de emisie live, de la „Salon Auto Bucovina” 2017!

Vă mulțumim că aţi fost şi astăzi alături de noi!

Ne revedem/reauzim şi mâine, de la aceeași oră, în același loc!

Şi nu uitaţi! Mâine, tragem la sorţi câştigătorul unui week-end all-inclusive la Casa Domnească din Cacica!

„Salon Auto Bucovina” 2017 este deschis până duminică!

 

Premiile vin şi de la “Sigur la Volan”. Denisa a câştigat o carte de legislaţie rutieră!

 

Un reprezentat al societăţii „Destine Broker” este din nou alături de ascultătorii noştri. Este vorba despre un performer, Mihai Mocodean, câştigătorul Galei Naţionale “Destine”, care vă spune mai multe despre unul dintre cei mai puternici brokeri din România, „Destine Broker”:

 

Premiile de la “Parfums de Sofia” continuă şi unul dintre ele ajunge la Luminiţa Stoian!

Şi încă un premiu oferit de “Parfums de Sofia” se duce la Monica Mitu!

Simona Besai este câștigătoarea Viva FM a unui premiu oferit de partenerul nostru – “Parfums de Sofia”!

La Salonul Auto participă şi “Diesel Service” Bosanci. Ascultă-l pe reprezentantul firmei, Leontin Vizitiu:

 

Şcoala de şoferi amatori şi profesionişti “SIGUR LA VOLAN” activează cu profesionalism, seriozitate şi succes în domeniul şcolarizării cursanţilor pentru obţinerea permisului de conducere, încă din anul 1998. Mai multe ne spune prof. ing. Vasile Varga:

„Destine Broker” vă pune la dispoziţie o gamă completă de produse financiare: toate tipurile de asigurări de viaţă, asigurări generale, pensii private şi credite. „Destine Broker” este la ora actuală unul dintre cei mai puternici brokeri din România, ocupând o poziţie de top în clasamente. Constantin Ciurlă:

Încă un câștigător al premiilor oferite de “Fido Wash& Go”  – Denis!

Societatea „Romfour” oferă servicii complete pe linie de transport internațional. Operează curse în numeroase țări europene, direct la adresă: Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovacia, Suedia. Paleta serviciilor cu caracter internațional include transportul de persoane, colete și auto vehicule pe platformă. În portofoliul „Romfour” sunt incluse și servicii auxiliare precum vânzarea de bilete de avion din agențiile companiei sau închirierea de autocare și microbuze pentru deplasări în țară. mai multe ne spune, Dan Mironovici, reprezentant “Romfour”:

Doi dintre câștigătorii premiilor oferite de “Fido Wash& Go” au fost Isabela și Alex!

 

Prietenii noştri de la “Fido Wash& Go” – spălătorie auto, cosmetică auto, vulcanizare, service auto, magazin piese auto, climă service, stand direcție /frânare. Administratorul firmei, Lucian Croitor, vă oferă o tombolă cu multe pemii:

La microfonul Radio VIVA FM, Cosmin Cristescu, reprezentantul “Apan Motors”- showroom şi service BMW:

 

Despre noile modele de Citroen, a vorbit Mihaela Bălan, reprezentant vânzări “FETCOM”:

 

Evenimentul de la Suceava îl aduce, în premieră, pe pictorul ADRIAN MITU, care va expune tablouri cu mașini pictate utilizând o metodă inedită de coloristică, cu cafea și vin.

 

Începe a doua zi de „Salon Auto Bucovina”, pe Esplanada Casei de Cultură din Suceava.

Echipa Viva FM vă așteaptă cu premii surpriză!

Andrada, Iulia, Călin, Cristina, Bogdan, Ana, Loredana şi, bineînţeles, Mona sunt alături de voi până la ora 17!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Sfârșitul primei zile de emisie live, la „Salon Auto Bucovina” 2017!

Vă mulțumim!

Ne revedem/reauzim mâine, de la aceeași oră, în același loc!

 

Florin Nistor, director de vânzări la “Darex Auto”, a vorbit despre ofertele firmei:

De la Salonul Auto nu a lipsit nici “Diesel Service” Bosanci. Ascultă-l pe reprezentantul firmei, Leontin Vizitiu:

 

Alina este prima câștigătoare Viva FM a premiului oferit de partenerul nostru – “Parfums de Sofia”:

 

„Destine Broker” vă pune la dispoziţie o gamă completă de produse financiare: toate tipurile de asigurări de viaţă, asigurări generale, pensii private şi credite. reprezentanta firmei, Lăcrămioara Dascălu:

 

 

Pentru ascultătorii noştri a vorbit şi Dorinel Cosma, director general la “Xandor Grup” Botoşani:

 

La microfonul Viva FM a fost Iulia Petrea, reprezentantă a Şcolii de şoferi „SIGUR LA VOLAN”, care a anunţat ofertele firmei pentru perioada Salonului, dar nu numai!

 

Experimentatul pilot sucevean Răzvan Frăţeanu, reprezentant al “Parbriz Center”:

 

Reprezentantul “Fido Wash& Go” – spălătorie auto, cosmetică auto, vulcanizare, service auto, magazin piese auto, climă service, stand direcție /frânare, Lucian Croitor:

Reprezentantul “Auto-Schunn”, Lucian Zvarici:

 

Reprezentantul “Auto Mitric”, directorul de vânzări, Radu Vasile Ianovici:

 

Reprezentantul “Apan Motors”- showroom şi service BMW, Ovidiu Bîcîin:

 

Cea de-a 14-a ediţie a „Salonului Auto Bucovina” a început!

Radio Viva Fm transmite live, pe frecvenţele din Suceava, Iaşi, Botoşani, Fălticeni şi Rădăuţi!

La microfonul Viva FM a fost Lucian Gheorghiu, preşedintele executiv al Camerei de Comerț si Industrie Suceava, cea care, în parteneriat cu Primăria Suceava, organizează evenimentul!

Câteva cuvinte a spus, pentru ascultătorii noştri, şi viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi!

Avem toate ingredientele unei după-amiezi reuşite, aşa că rămâneţi cu Viva FM!

 

 

comments

comments