full screen background image

Propunerea săptămânii 17-23 APRILIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • KYGO FT. SELENA GOMEZ – It Ain’t Me

După o pauză de aproximativ jumătate de an, Selena Gomez a revenit în studio dar și pe scenă. Momentul a fost marcat de lansarea piesei “It Ain’t Me”, realizată în colaborare cu DJ-ul și producătorul muzical norvegian Kygo. Piesa este o baladă cu un mesaj de dragoste care îmbină extrem de atrăgător vocea artistei și priceperea lui Kygo. Selena Gomez a avut așadar toate motivele să își pună pe jar fanii, înainte de apariția piesei pe site-urile muzicale, având în vedere succesul pe care l-a avut aceasta, încă de la lansare. Dacă merită să intre în playlist-ul VIVA FM, voteaz-o!

  • STARGATE FT. PINK – Waterfall (&Sia)

Cu speranța că piesa lor va ajunge ușor ușor în topuri, Pink și Sia au lansat și videoclip pentru cea mai nouă colaborare pe care au scos-o la lumină, ” Waterfall”. Artistele au fost ajutate în demersul lor și de chipa de producție Stargate, al cărei nume îl regăsim și în începutul materialului video. O altă premieră, dincolo de echipa de producție, este colaborarea celor două artiste de talie internațională, Sia și Pink. Au trecut câteva săptămâni de la lansarea oficială a piesei și mai apoi a videoclipului și chiar dacă aceasta încă nu s-a viralizat, iată că piesa are șanse să intre în playlist-ul nostru. Tu decizi!

 

  • VANOTEK FT. ENELI – Tell Me Who

Vanotek, unul dintre producătorii care încep să se impună din ce în ce mai mult pe piața muzicală din România, a început primăvara cu o nouă lansare. Din nou în colaborare cu Eneli (la fel ca în piese precum “My Mind sau “În dormitor”) a fost lansat track-ul “Tell Me Who”. S-a păstrat și tadiția regizării materialelor video, clipul fiind semnat și de această dată de Michael Mircea. Cei care au ascultat deja piesa o caracterizează ca fiind o nouă colaborare “de senzație”. O poți asculta și tu, iar dacă merită, voteaz-o și ea va intra în playlist-ul VIVA FM.

Votează melodia preferată!

comments

comments