full screen background image

Propunerea săptămânii 21-27 NOIEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!
a
Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ANDRA – Floare De Nu Ma Uita

Versurile sunt compuse de Andrei Tiberiu Maria (Smiley) şi Dorian Micu, iar muzica de Şerban Cazan, Andrei Tiberiu Maria, Lucian Nagy, Andrei Mihai şi Dorian Micu, de la casa de producţie HaHaHa Producion.
Videoclipul este regizat de Alex Ceauşu, regizor cu care artista a mai colaborat pentru alte hituri precum “Without you” (featuring David Bisbal), “Love Can Save It All”, “Falava” (featuring Naguale) şi multe altele.
Andra a declarat că „ «Floare De Nu-Mă-Uita» este o piesă în care cred mult. De când am ascultat-o prima oara, mi s-a făcut pielea de găină, am simţit-o până în suflet şi am cântat-o cu toată fiinţa mea”. „De câte ori lansez o piesă, mi se pare că dăruiesc fanilor mei o bucăţică din sufletul meu”, a adăugat artista despre piesa considerată „cea mai personală de până acum”.

  • OLLY MURS – Grow Up

Artistul britanic Olly Murs a lansat un nou single. Intitulat “Grow Up”, acesta a fost compus de Olly împreună cu Steve Robson, Camille Purcell și Wayne Hector, vechii și bunii colaboratori ai artistului. Melodia este acompaniată de un videoclip hazliu, în regia lui Jim Canty.

Single-ul ”Grow Up” este inclus pe albumul ”24HRS”, cel de-al 5-lea material de studio al lui Olly Murs. Discul a fost lansat pe 11 noiembrie 2016.

 

  • RIHANNA – Love On The Brain

Riri aproape că a terminat turneul mondial Anti, dar nu continuă să ne surprindă. Artista a reușit un live de excepție la Billboard Music Awards și ne-a arătat încă o dată de ce e una dintre cele mai tari artiste ale momentului! Riri a lăsat pentru un moment atitudinea de bad girl și a trăit vers cu vers piesa „Love on the brain”. Varianta live e de mii de ori mai intensă decât originalul și-ți dă fiori când o asculți.
Noi nu ne mai săturăm de ea! Vouă vă place?

Votează melodia preferată!

comments

comments




Leave a Reply

avatar