full screen background image

Continuă modernizările din zona centrală a Sucevei

lucrari piata     Lucrările de modernizare din zona centrală a municipiului Suceava se apropie de final.

Viceprimarul muncipiului Suceava, Lucian Harşorvschi, a declarat, miercuri, că la noapte se vor face marcajele rutiere pe strada Petru Rareş, în zona parcării de lângă Piaţa Agroalimentară, şi că, în cel mai scurt timp, se va da drumul şi la semafoare.

Toate aceste lucrări de reamenajare au fost făcute pentru a decongestiona traficul din zonă.

De asemenea, lucrări de modernizare se fac şi pe strada Nicolae Bălcescu, între cele două sensuri giratorii, cel de la Centrul Cultural Bucovina şi cel din faţa Banc Post.
Ce lucrări se mai fac în municipiu, ne spune Lucian Harşovschi: “Pe Mărăşeşti, de la Primărie, urcând până la Catedrală, se montează bordurile, pavajul, şi s-a început frezarea asfaltului în zonele deteriorate, pregătind astfel terenul pentru asfaltare. Maxim într-o săptămână şi jumătate, vom avea un nou covor asfaltic pe această stradă, din fonduri europene. Mai avem echipe pe Veronica Micle, iar pe Mihai Viteazu se fac plombări. De mâine (n.r. – joi), vom face acea porţiune din Nicolae Iorga, pe care nu am făcut-o în vară, pentru că s-a lucrat la termoficare. Este vorba de acea porţiune din faţa Gării Burdujeni. Vom turna acolo covor asfaltic şi, astfel, vom avea toată zona finalizată.”

comments

comments