full screen background image

Internat pentru tratament psihiatric, după ce şi-a bătut fratele

psihiatrie     Aseară, la ora 21.31, Poliţia oraşului Broşteni a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat de 42 de ani, din localitate, a fost agresat de fratele său.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a constatat că, în locuinţă, se aflau în stare avansată de ebrietate cei doi frați, Costel T., de 42 de ani, şi Dumitru T., de 41 de ani.

Costel T. prezenta leziuni la nivelul feţei şi a capului şi a fost transportat, cu salvarea, la Spitalul Vatra Dornei, unde a fost diagnosticat cu “traumatism cranio-cerebral, multiple echimoze faciale, comoţie cerebrală prin agresiune”.

Din verificări, polițiștii au stabilit faptul că între cei doi frați a avut loc o altercaţie, din cauza unor probleme de familie, şi generată de consumul excesiv de băuturi alcoolice.

Având în vedere solicitarea şi declaraţia mamei, din care rezultă că Dumitru T. nu prestează nici o activitate, consumă zilnic alcool și provoacă în permanenţă scandal în familie, s-a luat măsura ca acesta să fie internat pentru un consult şi tratament psihiatric de specialitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar