full screen background image

6 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

Politia rutiera     Ieri dimineaţă, în jurul orei 09.30, poliţişti din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Preuteşti au oprit, pe DJ 208, în localitatea Preuteşti, tractorul neînmatriculat, condus de Costică B., de 48 de ani, localnic, care nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce urmează a fi soluţionat procedural.

În aceeaşi dimineaţă, la ora 10.08, Camelia J., din comuna Preutești, a sesizat poliția, prin “S.N.U.A.U 112”, despre faptul că o persoană ce conducea un tractor i-a distrus o porțiune de gard.
Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat, staționat, pe raza localităţii Arghira, comuna Preuteşti, un tractor, în cabina căruia se aflau două persoane, respectiv Constantin V., de 78 de ani, și fiica sa, Ileana V., de 46 de ani, ambii localnici.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul a condus tractorul pe drumul comunal “Fandolica de Sus”, de pe raza satului Basarabi, comuna Preutești, moment în care a intrat în coliziune cu gardul locuinţei reclamantei, distrugându-l pe o porţiune de cca 10 metri.
Constantin V. a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,77mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce urmează a fi soluţionat procedural.

Ieri, la ora 13.30, un echipaj de poliție din cadrul Poliţiei oraşului Milişăuţi a oprit, pe DN 2H, pe raza localității, autoutilitara cu număr de înmatriculare provizoriu condusă de Dragoş V., de 38 de ani, localnic, care figurează în baza de date cu permisul de conducere reținut în vederea anulării, începând cu data de 25.05.2013.
În cauză s-a întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.

Aseară, la ora 19.25, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a oprit în trafic, pe strada Argestru, din municipiul Vatra Dornei, mopedul neînmatriculat, condus de Marius C., de 33 de ani, din municipiul Vatra Dornei, care nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce urmează a fi soluţionat procedural.

Azi noapte, la ora 23.50, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a oprit în trafic, pe strada Bistriţei, din localitate, autoturismul cu numărul de înmatriculare provizoriu condus de Marius C., de 24 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud, iar în urma controlului, s-a stabilit că autorizaţia provizorie de circulaţie este expirată din 18.09.2013.
În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

În aceeaşi noapte, la ora 00.10, un echipaj de poliţie mixt, format dintr-un poliţist din cadrul Biroului Rutier Suceava şi un poliţist local, a oprit pentru control, pe DJ 208 D, pe raza comunei Hânţeşti, autoturismul condus de Alin V., de 36 de ani, localnic, şi, întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar