full screen background image

Patru dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

politia_rutiera     Patru şoferi s-au ales cu dosare penale, în cursul zilei de miercuri, pentru diverse infracţiuni la regimul rutier.

La ora 01.40, pe DJ 291A, pe raza comunei Mușenița, polițiștii au oprit, în trafic, autoturismul condus de un bărbat, de 60 de ani, din județul Botoşani.
Întrucât conducătorul auto prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 09.20, pe DN 2H, pe raza oraşului Milişăuţi, polițiștii au depistat, în trafic, un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Bucureşti, care conducea autoturismul, iar în urma verificărilor s-a constatat că numărul de înmatriculare al autoturismului este fals.

La ora 21.11, pe strada Podu Verde, din municipiul Vatra Dornei, polițiștii au depistat, în trafic, un bărbat, de 25 de ani, din comuna Cârlibaba, în timp ce conducea autoturismul cu numărul de înmatriculare provizoriu.
În urma verificărilor, s-a constatat că numerele de înmatriculare sunt expirate din data de 19.07.2014, iar conducătorul auto are permisul suspendat până pe data de 28.11.2014.

În sfârşit, la ora 22.05, pe un drum  neclasificat, de pe raza comunei Horodnic de Sus, polițiștii au oprit pentru control autoturismul înmatriculat în Italia, condus de un bărbat, de 33 de ani, din localitate.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar