full screen background image

Autorii unor furturi produse în Sadova, identificaţi de poliţişti

furturi-din-locuinte     Poliţiştii au continuat cercetările în cauzele privind două furturi care au avut loc în data de 14 octombrie.

În ziua respectivă, agenţii Postului de poliție Sadova au fost sesizați de un bărbat, de 36 de ani, din localitate, despre faptul că, în intervalul orar 11.00-15.00, cât a lipsit de la domiciliu, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa, de unde i-au sustras mai multe bunuri.

De asemenea, a fost anunţat şi furtul din locuinţa unui bărbat, de 71 de ani, din aceeaşi localitate, care a sesizat faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuință sa, de unde i-au sustras bani și bijuterii, în valoare de 600 de lei.

Polițiștii au reușit, miercuri, identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptelor, ca fiind un minor, de 16 ani, și un tânăr, de 22 de ani, ambii din comuna Pojorâta, reușindu-se recuperarea unui telefon mobil, care a fost restituit părții vătămate.

Cercetările continuă față de suspecți, fiind dispusă efectuarea unei expertizei psihiatrice a minorului implicat în comiterea faptelor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar